PROFIL

DAG NJAA ISENE

Bag konsulentvirksomheden DNIakademi, står Dag Njaa Isene. Han har en Master i Organisations Psykologi (MPO), en BA i pædagogik,han er  skuespiller og ICC Coach. Han  har mere end 20 års erfaring som konsulent, underviser og formidler.


Dag Njaa Isene arbejder ud fra en filosofi om at nærvær og kommunikation skaber vejen for et bæredygtigt samarbejde. Han har på en og samme tid forståelse for strategiske aspekter af at drive virksomhed, og en dybtgående indsigt i mennesker og menneskelige relationer.

Dag Njaa Isene arbejder på en ligefrem og forståelig måde, og han tager udgangspunkt i både skuespil, pædagogik og organisationspsykologi. Hans fokus er på at skabe virksomme og holdbare løsninger gennem indsigt og forståelse.


I tæt dialog med din organisation skræddersyer DNIakademi de løsninger der medvirker til, at man oplever vækst og positiv udvikling. DNIakademi søger efter at skabe udvikling og positive ændringer for dig, ved at udfordre og støtte i arbejdet med kreativitet, formidling, innovation og ledelse.


Dag Njaa Isene løser opgaver for offentlige og private organisationer, og han arbejder med kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere.

Han er certificeret i KulturOceanet, ViQ, HR Profiler, SDI, SBL, Extended Disc og HR meter.